2012. február 6., hétfő

Édes vegyes vágott spagetti tésztával

Hozzávalók: 
3 fej vörös hagyma
bors, só, pirospaprika
egy salátástálnyi vegyes vágott savanyúsàg
ketchup
olaj 
(cukor)
 spagetti tészta

Elkészítés: 
A hagymát apróra vágom. Olajban picit megpirítom. Pirospaprikát teszek bele, borsozom, sózom, ketchupot öntök rá tetszés szerint én körülbelül 2 kávés pohárnyit nyomtam bele.  Ha édesebb szájú vagy akkor egy evőkanálnyi cukrot is tehetsz bele.  Majd végül bele öntöm a vegyes vágottat és 10 percig után kész is.Spagetti tésztával tálalom.

Sztori: Édes szájú vagyok szeretem a különleges ízeket. Történt egyszer, hogy valami finomra vágytam , de nem sok mindent találtam a hűtőben. Szerencsémre, mert így született ez a csodálatos egyszerű, de nagyszerű recept. Természetesen finomabb ha  húst is teszünk bele , de anélkül is kitűnő és fogyasztható!  Én hús nélkül készíttetettem el amikor a fotót készítettem. Jó étvágyat kívánok hozzá!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése