2011. október 19., szerda

Túró szelet

Hozzávalók:

  • 50 dkg túró
  • 7 dkg porcukor
  • 2 cs vaníliás cukor
  • 2 ek tejföl
  • 1 kk reszelt citromhéj
  • 30 dkg étcsokoládé

Elkészítés:
Összekeverjük a túrót a citromhéjjal, a cukrokkal, és a tejföllel. Utána 1-2 órára a fagyóba tesszük.
A csokiból egy részéből késsel csokiforgácsot készítünk a kimaradt csokit megolvasztjuk majd ráöntjük a masszára még mielőtt megdermedne a csoki a csokiforgácsot is rászórjuk díszítésként. Vigyázzunk mikor szórjuk rá, mert ha későn szórjuk akkor sajnos le fog esni róla a csokiforgács. Ha túl hamar beleolvadhat a többi csokiba.
 Hűtőben tároljuk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése