2015. november 25., szerda

Brassói aprópecsenye Anse módra

Hozzàvlók: 
Fél kg csirkemell
Só, bors, fokhagyma vagy fokhagymapor
Fagyasztott sültkrumpli
1fej vöröshagyma
Borsò
Kukorica

Elkészítés:
A csirkemelett felkockàzom. A hagymàt apròra vàgom. Olajban a hagymàt szép üvegesre pàroljuk majd hozzáöntöm a kockàra vàgott csirkemellet. Szépen fehérredésig sütjük. Majd felöntjük vizzel hozzàadjuk a borsòt és a kukoricàt majd ìzesìtjük. (Só, bors, fokhagyma) Addig rotyogtatjuk mìg besűrűsödik a leve.

Köret: A sültburgonya elkészìtése egyszerű és gyors. A fagyasztott sültkrumplit talcaba tettem megsóztam borsostam majd sütőben szép barnàra sütöttem.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése