Hozzávalók:
- 300 g gomba (én Laskagombával és Csiperkegombával készítettem vegyesen )
- 1 zöldpaprika
- 1 fej hagyma
- bors, só , pirospaprika
- egy késhegynyi fokhagymapor
Elkészítés:
A hagymát meghámozom, apróra vágom és megdinsztelem olajban vagy teavajban. Utána pirospaprikát szórok rá majd bele teszem a megpucolt apróra vágott gombát és sóval, borssal, fokhagymaporral ízesítem. Végül bele teszem az apróra vágott zöldpaprikát. Ha a gomba nem ereszt levet pici vizet önthetünk rá.
Nokedli:
Hozzávalók:
- 200 g liszt
- 2 tojás
- víz
- só
Elkészítés:
Összekeverjük és forró vízbe bele szaggatjuk. Majd amikor megfőtt leszűrjük. Kicsi olajat vagy szaftot önthetünk rá, hogy ne álljon össze.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése