- 1-2 fej hagyma
- Olaj
- piros paprika
- bors
- só
- 1db sárga paprika
-csipetnyi fokhagyma por
Elkészítés:
Megtakarítjuk a birkát és felvágom kis darabokra. Felaprítom a hagymát és a paprikát. Olajban meg kell dinsztolni a hagymát és teszek bele paprikát és bele teszem a pirospaprikát is utánna hozzá adom a húst és ízesítem sózom, borsozom ízlés szerint. Egy csipetnyi fokhagyma port teszek bele.Vizet öntök rá, annyit, hogy ellepje. Tovább főzőm addig amíg jó zaftos nem lesz.
Tipp: Tört krumplival tálalhatjuk. A törtkrumplihoz ha teszünk egy pici margarint meg öntünk hozzá pici tejet akkor finom pürés lesz.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése