( 2 személyre ) :
- 1 bögrényi liszt
- 1 csipetnyi élesztő
- víz
- olaj
- Feltétnek:
- baromfi párizsi
- pizza krém
- 1 kisebb hagyma felkarikázva
- sajt
Elkészítés:
A tésztához valókat összegyúrom. ( liszt, élesztő, nem túl sok víz , kevés olaj) Utána lehet keleszteni, de én nem szoktam.
Kinyújtom a tésztát a tepsi formájára majd a tepsit lisztezem, hogy le ne ragadjon. Utána bele teszem a tésztát és pizza krémmel bekenem. Párizsit szeleteltem rá majd hagyma karikákat szétszedve tettem rá. Reszeltem rá sajtot majd 220C fokon kb. 30 percig sütöttem!
Ui: Anyukámtól kaptam karácsonyra a kis sütőt amiben sült a finom pizza! Köszi anya :) Sok hasznomra lesz még ez a kis masina!
A tésztához valókat összegyúrom. ( liszt, élesztő, nem túl sok víz , kevés olaj) Utána lehet keleszteni, de én nem szoktam.
Kinyújtom a tésztát a tepsi formájára majd a tepsit lisztezem, hogy le ne ragadjon. Utána bele teszem a tésztát és pizza krémmel bekenem. Párizsit szeleteltem rá majd hagyma karikákat szétszedve tettem rá. Reszeltem rá sajtot majd 220C fokon kb. 30 percig sütöttem!
Ui: Anyukámtól kaptam karácsonyra a kis sütőt amiben sült a finom pizza! Köszi anya :) Sok hasznomra lesz még ez a kis masina!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése